Hoe creëer je als ondernemer de ultieme gastbeleving? Hoe blijf je verrassen en verwachtingen overtreffen? Milo Berlijn is een aanstekelijke spreker en trainer en bekende naam in de gastvrijheidsbranche. Op 12 april is hij de gastheer van de masterclass Zoo Gastvrij en deelt hij zijn inspirerende en soms confronterende verhaal over gastvrijheid.

Welkom! Welkom in deze regio. Welkom bij mijn zaak. Je gasten en klanten een echt, oprecht gevoel van welkom geven. Dat is de kunst. Je kunt er het verschil mee maken. Het is simpel, maar niet eenvoudig. Vandaar deze masterclass voor ondernemers uit de horeca en toerisme, maar zeker ook mensen die in de zorg en dienstverlening werken.

Naast de lezing van Milo Berlijn kun je een workshop naar keuze bijwonen van Hostel the Black Sheep, Hostmanship of Woonwijkcentrum Holdert.

Hostel The Black Sheep biedt overnachtingsmogelijkheden in Giethoorn tegen zeer aantrekkelijke prijzen. En daarmee halen ze de hoogste klantwaarderingcijfers op review websites, met een minimaal budget. Hoe ze dat doen, leer je in hun workshop.

Hostmanship gaat in hun workshop in op het verschil tussen service en hostmanship. “Service is wat je verleent, hostmanship is hoe je het laat voelen.” In een wereld waar producten en diensten steeds beter met elkaar te vergelijken zijn, kun je je met hostmanship positief onderscheiden. Gastvrijheid is ook in de zorg een actueel en relevant thema.

Woonwijkcentrum Holdert in Emmen werd verkozen tot meest gastvrije woonzorgcentrum van Nederland. In hun workshop vertelt Saskia Schnoing hoe ze bij Holdert vijfsterrenzorg leveren.

 

De masterclass Zoo Gastvrij vindt op 12 april aanstaande plaats bij Buitengoed Fredeshiem in Steenwijk/De Bult van 13:30-17:00. Deelname is gratis! Aanmelden masterclass