Vrienden van de regionomie

De regionomie omvat niet alleen de wereld van werken en ondernemen maar ook de wereld van na zes uur. Je gezin, je liefhebberijen en vrijwilligerswerk. Inwoner, ouder, buur, bestuurslid, initiatiefnemer; de regionomie erkent dat al die rollen prettig door elkaar lopen en elkaar verrijken. Ieder mens is meer mensen tegelijk. In de regionomie leer je wie er dicht bij je staat, zie je sneller gezamenlijke doelen, vind je reisgenoten met wie je het bekende én het onbekende aandurft. Je leert nieuwe manieren van zoeken, vinden en doen. Bedenken, maken, proberen en verbeteren gaat altijd beter wanneer je het vanuit verbinding doet.

Vrienden van de regionomie

Vrienden van de regionomie mag je gerust een beetje gek en idealistisch noemen. Het zijn de ondernemers in de regio die weten dat er naast het bedrijfsbelang ook een gezamenlijk belang is, namelijk een goede lokale economie en een samenleving die bruist, waar ideeën mogelijk gemaakt worden. Vrienden van de regionomie kijken alleen naar dat wat er zou moeten zijn en zien wat potentie heeft. Zij vertrouwen elkaar en creëren toekomstbestendige en duurzame business.

Ik wil vriend worden

Wil jij samen met ons mee op expeditie om de economische kansen van onze regio opnieuw te ontdekken?  En zie ook jij het belang in van onze zoektocht naar de circulaire mogelijkheden van de regio om hierdoor toekomstbestendige en duurzame business mogelijk te maken? Dan is dit het moment om vriendschap te sluiten met alle enthousiastelingen die samen de regionomie vormen.

Neem contact op met Suzan Massier.

Rabobank

De regionomie wordt mede mogelijk gemaakt door de Rabobank.

Rabobank is de dichtbij-bank die initiatieven aanjaagt en verbindt in de regio. De expeditieteams verkennen ideeën die een bijdrage leveren aan de kracht van de regio. Daarom helpt de bank graag mee om regionomie mogelijk te maken. In de regionomie draait alles om de kracht van verbinding. Dit zit ook in de coöperatieve identiteit van Rabobank. De bank staat dicht bij klanten en leden en draagt bij aan de winst die telt in de regionomie: het maatschappelijke rendement.